Astro healing

ESENCIJE ŽIVOTA

Da li ste znali da se kombinovanje klasične astrologije, energetske astrologije i vibratornih esencija čiji je cilj balans određenih neudobnih pozicija i aspekata, kao i njihovo dovođenje na najbolji nivo delovanja na određene oblasti života, naziva astrološko isceljivanje ili astro healing?

Šta predstavlja astroterapija?

Astroterapija podrazumeva procenu energetskog stanja osobe na osnovu njenog natalnog horoskopa, kao i dovođenje u ravnotežu određenih energetskih centara, neudobnih planetarnih pozicija uz pomoć cvetnih i životinjskih esencija. To znači da on predstavlja jedan poseban pristup isceljivanju onih stvari koje su iz nekog razloga u našem horoskopu definisane kroz određene teške aspekte i pozicije planeta koje možda nisu udobne, te kroz ova mesta svetlost naprosto ne prolazi u punoj meri, pa na nekom nivou postoji grč koji nam ne dozvoljava da kružimo energijom.

Zašto je astroterapija dobra za mene?

  • Promena psihičkog, emotivnog, socijalnog i fizičkog stanja…
  • Rešavanje konkretnih problema kao što su depresija, stalni nemir, nesanica, neplodnost, hormonski poremećaj i druge vrste blokada…
  • Povećanje samopouzdanja, bolja socijalna i emotivna komunikacija, zdrava seksualnost i bolji partnerski odnosi, skidanje kilograma i detoksikacija…
  • Podizanje energije u svakodnevnom životu…

Procesi isceljenja u astroterapiji

4 procesa su:

Kompletna astroterapija

Promena stanja svesti prema jedinstvenoj natalnoj karti čiji je cilj promena psihičkog, emotivnog, socijalnog i fizičkog stanja. Ovaj tip astroterapije obuhvata rad sa biljnim i životinjskim esencijama, kao i esencijama dragog kamenja i prostornim esencijama.

Astroterapija rešavanja problema

Rešavanje konkretnih problema kao što su povišen krvni pritisak, oticanja, hormonalni problem, štitna žlezda, PMS, problem sa imunitetom, glavobolje, plitko disanje, napetost u mišićima, nesanica, napadi panike, depresija, zavisnost, balansiranje nervnog sistema, snažna emotivna sećanja koja nas vezuju sa iskustvom sećanja iz prošlih života, rad sa prenatalnim traumama ili traumom na porođaju, hiperaktivnost, autizam, depresija, apatija, emotivna i mentalna nestabilonst i mnogi drugi.

Astroterapija željenih postignuća

Kada postoji spoznaja konkretnog problema i želja za postizanjem određenog cilja kao što su bolja socijalna i emotivna komunikacija, zdrava seksualnost i bolji partnerski odnosi, skidanje kilograma i detoksikacija, ostavljanje nepoželjnih zavisnosti, podizanje energije i bolje raspoloženje, ostajanje u drugom stanju, oslobađanje od usamljenosti, postizanje obilja i bolje finansijske situacije, veći uspeh u poslu (optimizam, kreativnost, samopouzdanje, dobri odnosi sa kolegama, koncentracija) i mnogi drugi.

Astroterapija podrške

Astroterapija podrške predstavlja tip terapije koja se koristi kao podrška aktiviranja pozitivnih pozicija natalnog horoskopa koje osoba ima uz pomoć dodavanja opštih podizača energije radi trenutnog popravljanja situacije. Ovaj tip terapije nije rešenje problema samog po sebi već ima za cilj da osnaži i pruži dovoljno energije klijentu kako bi lakše prihvatio trenutnu situaciju i suočio se sa njom. 

Energetska astrologija

 Energetska astrologija odnosno horoskop govori nam o tome kako je sudbina predodređena danom, satom i mestom našeg rođenja na osnovu rasporeda planeta. Međutim, menjanjem životnih stavova i navika našeg života direktno utičemo na događaje i spoljne uticaje.

Vrste esencija

U astro healingu postoje tri primarna tipa esencija koje se koriste u procesu astroterapije.

Biljne esencije – „Bahove Cvetne esencije“

Cvetne esencije nose energetske zapise biljaka u sebi i na lagan način balansiraju naše misli, emocije i telo, a zatim nas dovode u balans sa sopstvenim bićem.

Životinjske esencije

Duhovni životinjski vodiči pomažu da otkrijemo sopstveni jedinstveni kod na Zemlji i radeći sa njima mi radimo na otkrivanju sopstvene adrese koja nas povezuje sa planetom.

Planetarne esencije

Planetarne esencije su posebne grupe esencija koje nas povezuju sa našom unutrašnjom prirodom i omogućavaju rad sa nesvesnim osobinama, što jeste najvažniji deo rada na uspostavljanju prvog stepena balansa u životu jedne osobe