Dnevnik Retro Merkura

O dnevniku

Iako nije toliko popularna kao astrologija znakova Sunca, „Retrogradni Merkur“ je ovih dana sigurno postala popularna reč – ili fraza.

Čini se da se planeta Merkur tri, a ponekad i četiri puta godišnje kreće unazad na nebu u periodu od približno tri nedelje. „Pojavljuje se“ je ključna reč ovde, jer, tehnički govoreći, nijedna planeta se zapravo ne kreće unazad u svojim orbitama oko Sunca. U stvari, čak ni ne usporavaju. „Retrogradno-stanica-direktni ciklusi“ su u suštini iluzije koje su rezultat naše tačke gledišta sa Zemlje, jednostavno zato što Zemlja takođe kruži oko Sunca različitom brzinom od drugih planeta.

Kao planeta komunikacije, retrogradni Merkur ima tendenciju da proizvede određeni nivo konfuzije. Merkur vlada našim „nižim“ umom – kako percipiramo i tumačimo informacije koje primamo iz našeg okruženja i kako prenosimo te informacije drugima.

Ovaj „Dnevnik Retro Merkura“ će vam pomoći da:

  • Razumete šta je retrogradni hod Merkura
  • Saznate kako se ponaša u tranzitu u konjunkciji sa natalnim planetama
  • Imate na jednom mestu opis Merkura u svakom znaku
  • Vodite dnevnik u danima kada je retro Merkur
  • Napravite beleške o najvažnijim uvidima

Ovaj e-dnevnik se sastoji od 81. strane i nalazi u elektronskom obliku (PDF) koji ćete dobiti po prijemu porudžbine.

Cena je: 1490 din/ 15 eur

 

Kako bi poručili dnevnik potrebno je da izvršite uplatu sa sledećim podacima.

Račun primaoca:

205-9001001207325-96

Ime primaoca:

Irena Grk

Svrha uplate:

Dnevnik Retro Merkura

Adresa primaoca:

Beograd

Nakon izvršene uplate možete nam pisati na mail irenagrk@papillonmedical.rs ili putem kontakt forme koja se nalazi ispod. Ostavite svoje ime, prezime, broj telefona i eMail adresu uz poruku da ste izvršili uplatu za nevedeni dnevnik. Nakon provere uplate knjiga će Vam biti dostavljena u elektronskoj formi na email koji navedete.

Kontaktirajte nas