Energetska astrologija

energija & horoskop

Kratka priča o energetskoj astrologiji

Energija je zajednički medijum tela, uma i duše.

Svi događaji koji se natusu mogu desiti su zapisani na nivou energije koju on u sebi nosi i kojima nesvesno oblikuje puteve svog života.

Uvidom u natalni horskop dobijamo prikaz nasleđene energetske strukture dok pozicijom planeta u znacima, kućama kao i aspekti možemo utvrditi našu energetsku fiziologiju. Takođe, kako bismo imali detaljniji uvid u funkcionisanje svakog energetskog centra trebamo se voditi pravilima energetske astrologije.

Dovođenjem datih energija u balans moguće je popraviti problematičnu poziciju neke planete na nivou natalnog horoskopa, koji predstavlja zapis određenog događaja ili odnosa kroz koji osoba prolazi.

Sedam glavnih čakri povezane su sa sedam planeta. U zavisnosti od stanja i funkcionalnosti svake čakre kao i od toga kako je razvijena zavisi i sam kvalitet života. Mentalna, energetska i emotivna realnost pretvaraju se u fizičku kroz energetske centre koji ustvari predstavljaju fiziološke kapije.

Pored sedam glavnih čakri, svaki čovek poseduje i “više” odnosno transcendentne energetske centre koji su povezani sa transcendentnim planetema – Uranom, Neptunom i Plutonom.

Proces isceljenja

Uspostavljanje ravnoteže energetskog centra

Proces isceljenja energetskog centra funkcioniše tako što klijent dolazi na konsultacije jednom mesečno – shodno svakoj planeti, kako bismo na 28 dana dotakli svaku planetu našeg natalnog horoskopa i otkrili gde postoji višak ili manjak energije u našim energetskim centrima. Sledeći korak u uspostavljanju ravnoteže naših energetskih centara jesu planetarne kapi koje zavise od nama svojstvenih i individualnih procesa.

MESECI KONSULTACIJA

DANA RADA NA SVAKOJ PLANETI

VRSTA PLANETARNIH KAPI

Zaključak

Prepoznavanje i svestan rad na našim planetarnim centrima namenjen je svima onima koji žele da rade na svojoj unutrašnjoj energiji, duhovnom rastu i emotivnom razvoju.