O meni

kratka priča o Ireni Grk

Moja priča

Irena Grk, Doktor medicine

Koliko godina naših života prođe da shvatimo da je lepo samo ono što je istinito? Jesu li izgubljene one godine u kojima nismo poimali ili nismo mogli da spoznamo da su svi odgovori već u nama? Iz nekih razloga nismo hteli da zaronimo u sebe, pa nas je život vrteo u krugove.
Šta bi to trebalo sve proživeti da bismo spoznali da je vredan življenja samo onaj život u ko smo mi zaista mi, autentični?
Ovo su samo neka od pitanja koja nas „muče“ pre nego sednemo jedni naspram drugih i priča krene. Mene je pred vas dovela priča mog života, onog koji mi je dao tu blagodat da zaista upoznam svoje biće i shvatim da je istina jedina lepota.
Okrenutost ka čoveku i želji da spoznajem dubinu naših duša odvela me je najpre na studije medicine na Univerzitetu u Novom Sadu, te je diploma lekara bili prvi korak ka onome što danas radim.
Međutim, istinska širina mojih saznanja prepoznaje se u godinama posvećenim izučavanju energetske i istočnjačke medicine, vibratornih esencija i astrologije, što je krunisano sertifikatom međunarodnog profesionalnog astrologa – ISAR CAP 2019.
U međuvremenu postajem i energetski psihoterapeut i konsultant energetske astrologije, ali istinska prekretnica u mom životu dolazi sertifikatom Bahovog praktičara, koji otvara posebno poglavlje u mojoj životnoj misiji. Od tada su izučavanje razičitih vrsta esencija i astrohealing-a moja najveća strast, a procesi astrološkog isceljenja objedinili su i moje druge principe lečenja. Spoj astrologije, medicine, psihologije, intuitivnosti i duhovnosti omogućuje mi da spoznam čoveka u celosti. To nam daje šansu prepoznavanja srži našeg postojanja i osećanja lakoće života.

International society for Astrological Research Inc.

International society for Astrological Research Inc.

International society for Astrological Research Inc.

International society for Astrological Research Inc.

Rezultati zadovoljnih klijenata

Vera Ćelić

“Razmišljam kako prikladno da objasnim način na koji dr Irena Grk , kojoj dugujem neizmernu zahvalnost za novi kvalitet života koji živim pristupa svojim klijentima Ona je divna, mlada, stručna osoba i profesionalac koji svojim entuzijazmom, znanjem, iskrenošću, posvećenošću, snagom, a istovremeno s nežnošću i ljubavlju usmerava, vodi , ukazuje i osveštava onog koji traga da pronađe radost življenja, lepotu postojanja, slobodu stvaranja, mir i spokoj, a istovremeno i stvaralački duh.”

Bojana Nović

“Irenu sam upoznala pre otprilike dve godine, tragala sam za nekim ko se bavi kvantnom medicinom i kako to obicno biva kada se opustite samo dodje ❤️
Nakon prvog sastanka, odlucila sam da se posvetim sebi u potpunosti, jer sam tad imala osecaj da sam izgubila svoj kompas i uz Ireninu pomoc dosla sam do zeljenog cilja, korak po korak i radile smo na oslobadjanju od mojih strahova, na suocavanju sa problemima, ostvarivanju mojih ciljeva, podrzavanju pozitivnih aspekata….”

Ana Novković

“Živimo u društvu u kojem je bitnije da se bavimo onim što će nam obezbediti dostojanstven život, a ne onim što istinski volimo…”

%

Zadovoljnih klijenata

Broj ISAR CAP sertifikata

Godina iskustva

Uspešno izlečenih klijenata

“Dajte sebi priliku, da iskrenim zavirivanjem u sebe svoju istinu i pronađete.”

Oni koji me dugo poznaju kažu da svega ovoga ne bi bilo da nije bilo doslednosti i iskrene ljubavi da na drugačiji način otvorimo i lečimo naša srca.
Radom sa ljudima rasla sam i ja, izgrađivala i jačala svoj duh. Ono što sam njima davala, podjednako su i oni meni vraćali. Zar ima veće radosti od uzajamnog napretka? Promene koje su se u meni odvijale navele su me i da promenim način ishrane, baziran na sirovoj hrani, što je dodatno ojačalo moj duh.
Živim autentičnost, iskrenost i otvorenost, i duboko verujem da je istina jedina lepota, i to ona lepota koja ne samo hrani naš um, nego i oslobađa.